Cina în seara asta: pui fript cu glazură picantă Hoisin
Dacă 60 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: friptura de pui cu glazura Hoisin picant ar putea fi un spectaculos fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 90 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sos hoisin, căței de usturoi, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: pui fript cu șofran și lămâi, Cina în seara asta: Curry de pui dulce și picant, și Cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P Lincorpin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Bateți împreună sosul hoisin, ghimbirul, usturoiul, fulgii de ardei roșu, uleiul de susan, sosul de soia și oțetul de orez. Împărțiți sosul în două boluri.
Ungeți puiul peste tot cu sosul dintr-unul dintre boluri.
Așezați puiul în tigaie și puneți-l în cuptor. Gatiti timp de 25 pana la 30 de minute sau pana cand sucurile curg clar pe pui.
Scoateți puiul și serviți cu sosul din celălalt bol.