Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan
Cina in seara asta: pui cu pasta de boabe de piper Sichuan este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,84 USD pe porție. O porție conține 661 calorii, 61G de proteine, și 39G de grăsime. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, boabe de piper Sichuan, pui prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Prăjituri de orez cu pastă de Chili, fasole neagră fermentată și boabe de piper Sichuan, Cina În Seara Asta: Supă De Tăiței De Pui În Stil Sichuan, și Cina in seara asta: Sichuan carne de vită fiartă în sos de foc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind degetele, mărunțiți puiul în bucăți de mușcătură. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni. Pune deoparte.
Așezați toate ingredientele pentru pasta de boabe de piper Sichuan într-un mortar și pistil și zdrobiți până când este un piure grosier. Alternativ, puteți pune ingredientele într-un mic robot de bucătărie și le puteți face piure.
Se amestecă toate ingredientele pentru sos împreună într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați pasta de boabe de piper Sichuan și amestecați bine.
Adăugați pui și aruncați bine.
Așezați puiul în mijlocul unei farfurii mari. Inel cu salata iceberg feliată.