Cina în seara asta: piept de pui în folie cu roșii, măsline și parmezan

Cina în seara asta: piept de pui în folie cu roșii, măsline și parmezan
Cina în seara asta: piept de pui în folie cu roșii, măsline și parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 385 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de măsline, roșii, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Snapper Roșu Cu Roșii Și Măsline Coapte În Folie, Cina în seara asta: sos de roșii cu nuci de pin, capere, măsline și stafide, și Cina în seara asta: pui prăjit la tigaie cu măsline, capere și vermut.

Instrucțiuni

1
Luați două bucăți de folie de 18 inci și așezați una peste alta. Ungeți 1/2 din ulei în mijlocul foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Așezați ambele felii de roșii în jos una lângă alta în centru și acoperiți fiecare cu un piept de pui. Condimentați puiul cu sare și piper, apoi acoperiți cu măslinele, frunzele de rozmarin și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Trageți marginile foliei de aluminiu în sus spre centru și sigilați cât mai strâns posibil, astfel încât să nu se scurgă nimic. Doar asigurați-vă că sânii de sus sunt încă așezați și nu sunt amestecați, altfel nu vor găti corect.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Încălziți o tigaie mare de fier la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați restul de ulei, rotiți-l pentru a acoperi, apoi turnați cea mai mare parte. Vrei doar un film mic la suprafață. Așezați cu grijă pachetul de folie în tigaie. După aproximativ 2 minute, autorii au spus că folia de aluminiu ar trebui să se extindă ca un balon. Gatiti inca 5 minute. După cum am explicat mai sus, pachetul meu nu a umflat. Oricum ar fi, va avea nevoie în total de aproximativ 7-8 minute în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scoateți și lăsați să se odihnească un minut.
7
Desfaceți cu grijă folia de aluminiu și verificați dacă este gata, în jur de 160 de grade F. dacă este gata, serviți puiul deasupra roșiilor și turnați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista