Cina în seara asta: pește-spadă cu unt de lămâie

Nevoie de o curs principal fără gluten și prietenos cu FODMAP? Cina în seara asta: pește-spadă cu unt de lămâie ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $5.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de fripturi spadasine, arpagic, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Anghinare Cu Unt De Lamaie, Cina In Seara Asta: Broccoli Rabe Cu Unt De Lamaie, și Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați accesoriul cu palete la un mixer cu suport.
Adăugați untul înmuiat și porniți mixerul. Bateți untul până devine pufos, aproximativ două minute. Folosind o spatulă, răzuiți părțile laterale ale bolului și adăugați sucul de lămâie, sosul Worcestershire, pătrunjelul, arpagicul, sarea și piperul negru.
Se amestecă până se combină bine.
Transferați untul pe o bucată de hârtie pergament sau folie de plastic.
Rulați untul într-un " cilindru strâns, de aproximativ 1 cm grosime. Răsuciți capetele ambalajului și apoi transferați untul în frigider.
Adăugați o lingură de ulei de canola într-o tigaie din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu, setată la foc mediu. Adăugați cu grijă fripturile de pește-spadă. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ doua minute. Întoarceți fripturile, apoi rumeniți pe celelalte părți, aproximativ două minute. Reduceți căldura la minim și gătiți până când fripturile sunt complet fierte, opt până la zece minute.
Serviți fripturile cu aproximativ o lingură de unt de lămâie. De asemenea, am servit acest lucru cu o parte din kale sauteed.