Cina în seara asta: pește copt cu pesmet sărat

Cina in seara asta: pește la cuptor cu pesmet cimbru ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.06 pe portie. O porție conține 494 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, pătrunjel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: stridiile coapte ale lui Alton Brown cu anghinare și pesmet Panko, Pește la cuptor cu migdale, lămâie și pesmet, și Cina În Seara Asta: Cotlete De Miel Cu Mentă Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Între timp, condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu 1/4 linguriță de sare. Într-un vas de copt suficient de mare pentru a ține toate fileurile într-un singur strat, se toarnă 3 linguri de ulei de măsline, sucul de lămâie, vinul alb și încă 1/4 linguriță de sare.
Împingeți acest amestec împreună cu o furculiță, apoi adăugați usturoiul zdrobit.
Adăugați fileurile în vasul de copt, întorcându-le pentru a acoperi în pansament. Aranjați-le cu pielea în jos.
Într-un castron de dimensiuni medii, combinați coaja de lămâie, pătrunjelul, oregano, fulgii de ardei roșu și restul de 1/4 linguriță de sare.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei de măsline. Aruncați bine, până când firimiturile de pâine sunt umede.
Puneți amestecul de pesmet deasupra fileurilor de pește într-un strat ușor și uniform.
Transferați vasul de copt în cuptor și gătiți până când fileurile de pește sunt fierte și firimiturile de pâine se rumenesc. Timpul de coacere va depinde de grosimea fileurilor. A mea a durat mai puțin de 10 minute, deși ar putea dura 15 până la 20 de minute.
Serviți fileurile cu sucurile rămase în vasul de copt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.