Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere

Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina în seara asta: peștele alb copt cu roșii, măsline și capere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, conserve de roșii, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Snapper Roșu Cu Roșii Și Măsline Coapte În Folie, Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon, și Cina în seara asta: pui prăjit la tigaie cu măsline, capere și vermut.

Instrucțiuni

1
Tăiați mărunt tulpinile de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare pentru cuptor, setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați usturoiul, tulpinile de busuioc și chile roșu. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste, una pana la doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Adăugați roșiile în tigaie și condimentați cu sare și piper. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când roșiile s-au redus la un sos gros, aproximativ 30 de minute. În timpul procesului, zdrobiți roșiile cu spatele unei linguri de lemn. Când ați terminat, scoateți chile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați oțetul de vin roșu, amestecați bine și gustați pentru a vedea dacă este nevoie de mai multă sare sau piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
În timp ce sosul de roșii se gătește, Preîncălziți cuptorul la 425 km F. condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper. Când sosul de roșii este gătit, opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De PeșteFile De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Așezați fileurile pe sosul de roșii. Acoperiți cele două fileuri cu măsline, capere și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
7
Transferați tigaia la cuptor și gătiți până când peștele este gata, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Serviți fileurile cu sosul de roșii. Am adăugat, de asemenea, unele Kale saut saut ca o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
KaleKale

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate73
Revista