Cina în seara asta: pește alb copt cu roșii, măsline și capere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina în seara asta: peștele alb copt cu roșii, măsline și capere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, conserve de roșii, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Snapper Roșu Cu Roșii Și Măsline Coapte În Folie, Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon, și Cina în seara asta: pui prăjit la tigaie cu măsline, capere și vermut.
Instrucțiuni
1
Tăiați mărunt tulpinile de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie mare pentru cuptor, setată la foc mediu. Când străluciți, adăugați usturoiul, tulpinile de busuioc și chile roșu. Gatiti, amestecand des, pana cand usturoiul este parfumat, dar nu se rumeneste, una pana la doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ardei Iute Roșu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Adăugați roșiile în tigaie și condimentați cu sare și piper. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când roșiile s-au redus la un sos gros, aproximativ 30 de minute. În timpul procesului, zdrobiți roșiile cu spatele unei linguri de lemn. Când ați terminat, scoateți chile și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați oțetul de vin roșu, amestecați bine și gustați pentru a vedea dacă este nevoie de mai multă sare sau piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Sos Tabasco Picurat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
În timp ce sosul de roșii se gătește, Preîncălziți cuptorul la 425 km F. condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper. Când sosul de roșii este gătit, opriți arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Pește
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
6
Așezați fileurile pe sosul de roșii. Acoperiți cele două fileuri cu măsline, capere și frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
7
Transferați tigaia la cuptor și gătiți până când peștele este gata, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
8
Serviți fileurile cu sosul de roșii. Am adăugat, de asemenea, unele Kale saut saut ca o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.