Cina în seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de ierburi
Cina in seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de plante medicinale ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 880 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan pentru a garnisi, mușchi măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Paste cu chiftele de curcan și mozzarella Bocconcini, Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi, și Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ierburile într-un castron pentru a amesteca bine. Înmuiați pâinea cu laptele timp de 5 minute, apoi îndepărtați și stoarceți ușor laptele. Rupeți pâinea într-un castron, apoi combinați cu carnea măcinată, 1 cană de ierburi și un vârf de sare și piper. Lucrați amestecul cu mâinile până se combină bine, adăugând puțin lapte, dacă este necesar, pentru a ajuta la legarea ingredientelor într-o consistență ușor lipicioasă. Se modelează în chiftele de 1 inch.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente.
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până la sclipire.
Adăugați chiftelele (în loturi pentru a evita aglomerarea) și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5-10 minute.
Scoateți pe o farfurie și rezervați picăturile de tigaie.
Într-un mic robot de bucătărie, combinați ierburile rămase, uleiul de măsline rămas, usturoiul, un vârf de sare și piper și 1/4 cană de apă. Procesați până la piure și condimentați după gust, dacă este necesar.
Puneți pastele scurse în tigaia în care au fost gătite chiftelele, împreună cu un strop de apă de gătit pentru paste.
Adăugați sosul de ierburi și aruncați bine la foc mic, adăugând mai multă apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a crea un sos neted care se agață de tăiței. Condimentează după gust. Împărțiți între boluri, acoperiți cu chiftelele și parmezanul și serviți.