Cina în seara asta: pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră

Cina in seara asta: Iceberg Wedge cu slănină caldă și sos de brânză albastră este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 961 calorii, 17g de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, sos fierbinte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră, Salată de pană Iceberg cu pansament cald de slănină, și Pană Iceberg cu pansament cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Adăugați maioneză, suc de lămâie, piper negru, sos fierbinte și zară într-un castron de dimensiuni medii.
Bateți pentru a combina. Se amestecă brânza albastră mărunțită. Pune deoparte.
Încălziți tigaia din oțel inoxidabil de 12 inci cu fund greu la foc mediu și adăugați slănină. Gatiti, amestecand des cu lingura de lemn, pana se rumeneste si crocanta, aproximativ 4 minute.
Scoateți slănina din tigaie și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Așezați o pană de salată iceberg pe farfurie. Puneți două linguri de pansament deasupra.
Presară deasupra niște slănină și ceapă roșie. Repetați cu cinci pene rămase.