Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac
Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1016 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orecchiette, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită, și Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, turnați uleiul într-o tigaie mare. Întoarceți focul la mediu. Când este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, sarea, piperul și frunza de dafin. Se amestecă bine, apoi se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă tigaia și se gătește până când ceapa este foarte moale. Ar trebui să dureze aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce se gătește, adăugați lintea într-o cratiță și acoperiți cu apă cu un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Aruncați pastele în oala mare cu apă clocotită. Gatiti conform instructiunilor de pe partea laterala a cutiei. Salvați o ceașcă de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
4
Întoarceți pastele în oala Acum goală. Aruncați în amestecul de ceapă, linte și spanac. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Se toarnă aproximativ jumătate din apă și se aruncă pentru a ofili spanacul. Dacă este prea uscat, adăugați mai multă apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Se adaugă brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.