Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac
Cina în seara asta: Orecchiette cu linte, ceapă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1016 calorii, 45g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orecchiette, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Orecchiette cu linte, ceapă și spanac, Cina în seara asta: Moong Dal și linte roșie cu ceapă rumenită, și Cina în seara asta: salată de spanac cu linte și brânză de capră crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, turnați uleiul într-o tigaie mare. Întoarceți focul la mediu. Când este fierbinte, adăugați ceapa, usturoiul, sarea, piperul și frunza de dafin. Se amestecă bine, apoi se reduce focul la mediu scăzut, se acoperă tigaia și se gătește până când ceapa este foarte moale. Ar trebui să dureze aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce se gătește, adăugați lintea într-o cratiță și acoperiți cu apă cu un centimetru. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți timp de 15 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Linte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Aruncați pastele în oala mare cu apă clocotită. Gatiti conform instructiunilor de pe partea laterala a cutiei. Salvați o ceașcă de apă pentru paste, apoi scurgeți pastele într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Întoarceți pastele în oala Acum goală. Aruncați în amestecul de ceapă, linte și spanac. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă aproximativ jumătate din apă și se aruncă pentru a ofili spanacul. Dacă este prea uscat, adăugați mai multă apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Se adaugă brânza și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă