Cina în seara asta: morcovi prăjiți și sfeclă cu cotlet de porc
Cina in seara asta: morcovi prăjiți și sfecla cu cotlet de porc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 503 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rețetă de cotlet de porc (cu morcovi prăjiți și sfeclă), Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă, și Cina în seara asta: pui prăjit cu usturoi cu morcovi și păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți peste la 425 de grade F. Între timp, aduceți două vase de apă la fierbere.
Adăugați morcovii într-o oală și sfecla în cealaltă.
Lăsați ambele oale să gătească la foc mediu-mare timp de 15 până la 20 de minute sau până când ambele sunt fragede.
Scurgeți fiecare și puneți-le în boluri separate.
Feliați morcovii în sferturi. Aruncați-le imediat cu jumătate din usturoiul zdrobit, aproximativ o lingură de ulei de măsline, sucul de portocale, cimbru și un vârf de sare și piper. Aruncați bine și transferați la un capăt al unei foi mari de copt. Apoi curățați sfecla, sfărâmați-le și aruncați-le într-un alt castron cu cealaltă jumătate de usturoi zdrobit, rozmarinul, oțetul balsamic și un vârf de sare și piper.
Transferați-le în cealaltă jumătate a foii mari de copt.
Se introduce la cuptor și se gătește 30 de minute, sau până devin aurii.
Cu 15 minute rămase, condimentați cotletele cu sare și piper și așezați frunzele de salvie în centrul ambelor părți ale tuturor cotletelor.
Se toarnă aproximativ o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, așezată la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele și gătiți timp de aproximativ 4 până la 6 minute, sau până se rumenesc frumos pe o parte. Întoarceți cotletele, apoi transferați tigaia în cuptor.
Lăsați-le să gătească timp de 10 până la 12 minute sau până când temperatura internă este de 140 de grade F. Apoi scoateți cotletele, turnați orice grăsime în tigaie, apoi turnați sucul de lămâie. Răsturnați orice bucăți rumenite și turnați peste cotlete.
Serviți cotletele cu legumele prăjite. Condimentează cu sare și piper după gust.