Cina în seara asta: morcovi prăjiți și sfeclă cu cotlet de porc

Cina în seara asta: morcovi prăjiți și sfeclă cu cotlet de porc
Cina in seara asta: morcovi prăjiți și sfecla cu cotlet de porc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 503 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cotlet de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rețetă de cotlet de porc (cu morcovi prăjiți și sfeclă), Cina în seara asta: salată Farro cu varză prăjită și sfeclă, și Cina în seara asta: pui prăjit cu usturoi cu morcovi și păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți peste la 425 de grade F. Între timp, aduceți două vase de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2
Adăugați morcovii într-o oală și sfecla în cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Lăsați ambele oale să gătească la foc mediu-mare timp de 15 până la 20 de minute sau până când ambele sunt fragede.
4
Scurgeți fiecare și puneți-le în boluri separate.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Feliați morcovii în sferturi. Aruncați-le imediat cu jumătate din usturoiul zdrobit, aproximativ o lingură de ulei de măsline, sucul de portocale, cimbru și un vârf de sare și piper. Aruncați bine și transferați la un capăt al unei foi mari de copt. Apoi curățați sfecla, sfărâmați-le și aruncați-le într-un alt castron cu cealaltă jumătate de usturoi zdrobit, rozmarinul, oțetul balsamic și un vârf de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Transferați-le în cealaltă jumătate a foii mari de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se introduce la cuptor și se gătește 30 de minute, sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Cu 15 minute rămase, condimentați cotletele cu sare și piper și așezați frunzele de salvie în centrul ambelor părți ale tuturor cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
9
Se toarnă aproximativ o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, așezată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Adăugați cotletele și gătiți timp de aproximativ 4 până la 6 minute, sau până se rumenesc frumos pe o parte. Întoarceți cotletele, apoi transferați tigaia în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați-le să gătească timp de 10 până la 12 minute sau până când temperatura internă este de 140 de grade F. Apoi scoateți cotletele, turnați orice grăsime în tigaie, apoi turnați sucul de lămâie. Răsturnați orice bucăți rumenite și turnați peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Serviți cotletele cu legumele prăjite. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista