Cina În Seara Asta: Gazpacho Al Lui Alice Waters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că dați cina în seara asta: Gazpacho-ul lui Alice Waters. O porție conține 247 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegană servește 6 și costă $2.02 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ancho chile, chervil și busuioc, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 155 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Cina în seara asta: supa de morcovi a lui Alice Waters, Cina În Seara Asta: Supa De Tăiței De Pui A Lui Alice Waters, și Alice Waters Ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mortar și pistil, lăsați Chile ancho reconstituit într-o pastă, apoi răzuiți și lăsați deoparte.
Adăugați usturoiul și un vârf de sare în mortar și lăsați-l într-o pastă. Înmuiați pâinea în apă rece timp de 2 minute, apoi stoarceți apa și adăugați-o la usturoi. Puneți totul împreună până se omogenizează. (Alternativ, ați putea face acest lucru într-un robot de bucătărie).
Radeți părțile tăiate ale roșiilor pe găurile medii ale unei răzătoare de cutie într-un castron mare până când rămân doar piei; aruncați piei. Amestecați pasta de pâine și adăugați piureul de chile după gust (acest lucru vă permite să controlați picantul).
Se adaugă 1/4 cană de ulei de măsline și sare după gust, apoi se răcește la frigider.
Între timp, amestecați ingredientele rămase pentru a crea un gust. Împărțiți supa între boluri și acoperiți fiecare cu o lingură generoasă de gust.