Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană
Cina in seara asta: Swiss Chard Frittatan este un fără gluten felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian, și Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Puneți cartoful tăiat cubulețe într-un castron mic, acoperiți cu o farfurie și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 3 până la 4 minute, până când este fraged când este străpuns cu o furculiță.
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați smogul și un strop de apă, acoperiți și gătiți până când smogul este complet moale.
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, dacă tigaia este prea uscată și smogul este încă dur. Înainte de a continua, gătiți orice umiditate rămasă și lăsați să se răcească.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu sarea și brânzeturile, apoi amestecați amestecul de bietă și ceapă și cartofii.
Încălziți untul într-o tigaie medie sau o tigaie mică la foc mediu până se spumează, apoi adăugați amestecul de ouă. Gatiti pana cand fundul si laturile incep sa se fixeze, apoi transferati la cuptor si continuati sa gatiti pana cand centrul este solid, 5-15 minute in functie de forma tigaiei. Se lasă să se răcească puțin înainte de servire.