Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană

Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană
Cina in seara asta: Swiss Chard Frittatan este un fără gluten felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, ceapă, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian, și Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartoful tăiat cubulețe într-un castron mic, acoperiți cu o farfurie și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 3 până la 4 minute, până când este fraged când este străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare (12 inci), încălziți uleiul de măsline la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați smogul și un strop de apă, acoperiți și gătiți până când smogul este complet moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, dacă tigaia este prea uscată și smogul este încă dur. Înainte de a continua, gătiți orice umiditate rămasă și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Într-un castron mare, bateți ouăle cu sarea și brânzeturile, apoi amestecați amestecul de bietă și ceapă și cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încălziți untul într-o tigaie medie sau o tigaie mică la foc mediu până se spumează, apoi adăugați amestecul de ouă. Gatiti pana cand fundul si laturile incep sa se fixeze, apoi transferati la cuptor si continuati sa gatiti pana cand centrul este solid, 5-15 minute in functie de forma tigaiei. Se lasă să se răcească puțin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista