Cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: Frittata cu porumb, Scallion și cartofi. O porție conține 352 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: Frittata de cartofi și Kale, Cina în seara asta: Chorizo și Frittata de cartofi, și Frittata de porumb, Scallion și cartofi.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de fier sau o tigaie sigură pentru cuptor, turnați 2 linguri de ulei de măsline și dați focul la mediu.
Adăugați părțile albe tocate ale scallionilor și usturoiul.
Se sotează 2 minute până se înmoaie.
Adăugați cartoful tăiat cubulețe, dați focul la mediu-mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați boabele de porumb, condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 1 minut dacă porumbul este înghețat și 3 minute dacă este proaspăt.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, părțile verzi ale scallionului și mozzarella.
Se toarnă amestecul de cartofi și se amestecă până se combină bine. Ștergeți tigaia.
Se toarnă ultima lingură de ulei în tigaia acum curată. Întoarceți focul la mediu-mare. Aruncați amestecul de ouă și gătiți timp de 6 minute, agitând tigaia la fiecare 1 minut pentru a nu se lipi.
Apoi așezați tigaia sub broiler și gătiți timp de 2 până la 3 minute, sau până când blatul se rumeneste.
Scoateți din broiler și glisați pe o farfurie. Condimentează cu sare și piper, sculptează ca o plăcintă și mănâncă.