Cina în seara asta: friptură cu umeraș cu șalotă și ciuperci
Cina in seara asta: cuier friptură cu șalotă și ciuperci este un fără gluten, primar și דל פחמימות, felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 563 calorii. Un amestec de bulion de pui, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Cina în seara asta: friptură prăjită, șalotă Sotată și ciuperci Shiitake, Cina În Seara Asta: Friptură Cu Umeraș Cu Șase Condimente, și Friptură De Umeraș Cu Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați friptura cu umeraș cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii
2
Puneți o tigaie cu fundul greu de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă o lingură de ulei și se învârte în jurul tigaiei. Odată ce uleiul începe să fumeze, adăugați friptura. Gatiti pana se rumeneste bine pe toate partile mediu-rar pe interior, 10 pana la 12 minute. Reduceți focul dacă se pare că friptura arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Curățați cu grijă tigaia (fondul este probabil prea ars pentru a fi folosit) și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați restul de ulei și o lingură de unt. Când străluciți, adăugați ciupercile împreună cu un vârf de sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana incep sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați șalotele feliate în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă oțetul de vin roșu în tigaie. Se amestecă bine și se fierbe până se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați vinul și gătiți până se evaporă. Apoi turnați bulionul de pui și adăugați untul rămas. Se amestecă bine până când sosul este gros și mătăsos. Opriți focul și adăugați pătrunjelul. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Feliați friptura împotriva bobului în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii
11
Adăugați orice suc de carne acumulat în sos, amestecați bine, apoi serviți friptura cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.