Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina în seara asta: puiul prăjit rapid al lui Jacques P. P. P. P. P., Cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P Lincorpin, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
În tigaie de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți scurt până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi adăugați spanac sau alte verdeață împreună cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți până se ofilesc, 2-10 minute în funcție de ingredient, adăugând apă dacă este necesar pentru a se menține umed.
Scoateți capacul și gătiți mai departe, dacă este necesar, până când toată umiditatea este evaporată.
Aranjați jumătate de amestec de spanac în centrul filetului de porc, acoperiți cu brânză și terminați din nou cu spanac. Îndoiți părțile laterale și rotiți filetul cu atenție pentru a distribui uniform umplutura. Folosind sfoară de măcelar sau 2 benzi de 1 inch de folie de aluminiu, înfășurați filet la ambele capete pentru a asigura umplerea.
Încălziți uleiul rămas în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește. Condimentați carnea de porc cu restul de sare și piper și carnea de porc brună pe toate părțile, întorcând cu atenție, aproximativ 5 minute. Dacă folosiți folie, scoateți-o, apoi transferați-o la cuptor și coaceți 10 minute, până când carnea de porc este gătită, dar ușor roz în centru.
Scoateți și transferați carnea de porc în farfurie pentru a se odihni.
Adăugați roșiile în tigaie împreună cu un vârf de sare și 2 linguri de apă și sotati la foc mare până când se înmoaie, 2-3 minute, iar picăturile de tigaie sunt reconstituite. Feliați filetul și aranjați roșiile în jurul acestuia.