Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin

Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina în seara asta: puiul prăjit rapid al lui Jacques P. P. P. P. P., Cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P Lincorpin, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În tigaie de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți scurt până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi adăugați spanac sau alte verdeață împreună cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți până se ofilesc, 2-10 minute în funcție de ingredient, adăugând apă dacă este necesar pentru a se menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți capacul și gătiți mai departe, dacă este necesar, până când toată umiditatea este evaporată.
5
Aranjați jumătate de amestec de spanac în centrul filetului de porc, acoperiți cu brânză și terminați din nou cu spanac. Îndoiți părțile laterale și rotiți filetul cu atenție pentru a distribui uniform umplutura. Folosind sfoară de măcelar sau 2 benzi de 1 inch de folie de aluminiu, înfășurați filet la ambele capete pentru a asigura umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Încălziți uleiul rămas în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește. Condimentați carnea de porc cu restul de sare și piper și carnea de porc brună pe toate părțile, întorcând cu atenție, aproximativ 5 minute. Dacă folosiți folie, scoateți-o, apoi transferați-o la cuptor și coaceți 10 minute, până când carnea de porc este gătită, dar ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Scoateți și transferați carnea de porc în farfurie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Adăugați roșiile în tigaie împreună cu un vârf de sare și 2 linguri de apă și sotati la foc mare până când se înmoaie, 2-3 minute, iar picăturile de tigaie sunt reconstituite. Feliați filetul și aranjați roșiile în jurul acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista