Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin

Cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: filetul de porc umplut al lui Jacques Pepin. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 441 calorii, 37g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 126 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Cina în seara asta: puiul prăjit rapid al lui Jacques P. P. P. P. P., Cina în seara asta: puiul picant de ghimbir și lămâie al lui Jacques P Lincorpin, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În tigaie de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți scurt până începe să se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi adăugați spanac sau alte verdeață împreună cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți până se ofilesc, 2-10 minute în funcție de ingredient, adăugând apă dacă este necesar pentru a se menține umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
VerziiVerzii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți capacul și gătiți mai departe, dacă este necesar, până când toată umiditatea este evaporată.
5
Aranjați jumătate de amestec de spanac în centrul filetului de porc, acoperiți cu brânză și terminați din nou cu spanac. Îndoiți părțile laterale și rotiți filetul cu atenție pentru a distribui uniform umplutura. Folosind sfoară de măcelar sau 2 benzi de 1 inch de folie de aluminiu, înfășurați filet la ambele capete pentru a asigura umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Încălziți uleiul rămas în tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu până când strălucește. Condimentați carnea de porc cu restul de sare și piper și carnea de porc brună pe toate părțile, întorcând cu atenție, aproximativ 5 minute. Dacă folosiți folie, scoateți-o, apoi transferați-o la cuptor și coaceți 10 minute, până când carnea de porc este gătită, dar ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Scoateți și transferați carnea de porc în farfurie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Adăugați roșiile în tigaie împreună cu un vârf de sare și 2 linguri de apă și sotati la foc mare până când se înmoaie, 2-3 minute, iar picăturile de tigaie sunt reconstituite. Feliați filetul și aranjați roșiile în jurul acestuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista