Cina în seara asta: fasole cu roșii, măsline și usturoi
Această rețetă servește 6. Dacă 78 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: fasole verde cu roșii, măsline, și usturoi ar putea fi un remarcabil fără gluten, primar și întreg 30 rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 148 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, fasolea, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: fasole verde cu rucola, Cina în seara asta: Curry de roșii verzi cu cartofi și usturoi, și Cina în seara asta: Koshary (orez, linte și paste cu sos de usturoi de roșii) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până devine translucidă, aproximativ trei minute.
Adăugați usturoiul feliat și fulgii de ardei roșu dacă folosiți, apoi continuați să gătiți până când ceapa este moale și usturoiul începe să se rumenească.
Adăugați fasolea în tigaie și aruncați cu clești până când fasolea începe să se ofilească. Condimentează cu un vârf de sare și piper.
Adăugați roșiile și măslinele tocate și puțin din sucul de roșii din conserve pentru a evita uscarea. Coborâți focul la foc mic și gătiți până când roșiile încep să formeze un sos. (
Adăugați suc din conservele de roșii, după cum este necesar, dacă se usucă).
Gustă fasolea periodic. Când sunt moi (aproximativ zece minute), aruncați busuiocul pentru a se ofili un minut, apoi serviți.