Cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare

Cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: fasole albă spaniolă cu spanac și roșii uscate la soare. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 571 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați spanac, boia de ardei, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Cina în seara asta: pui cu Pancettan și roșii uscate la soare, și Cina În Seara Asta: Cea Mai Cremoasă Fasole Albă Cu Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă două linguri de ulei într-o oală mare setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și roșiile uscate la soare, împreună cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti aproximativ 6 minute pana cand ceapa se rumeneste. Aruncați usturoiul și ardeiul. Gatiti inca un minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați fasolea, apa, spanacul și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți oala și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Condimentați cu sare și piper după gust și stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista