Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo

Cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete principale, așa că dați cina în seara asta: cotlete de porc la grătar marinate în Mojo. Această rețetă servește 2 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 630 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Un amestec de suc de lime, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Cotlet De Porc Ars Cu Kimchi, Cina In Seara Asta: Cotlet De Porc Cu Sos De Cireșe, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mic robot de bucătărie sau blender, curățați usturoiul, oregano, uleiul de măsline, sucul de lămâie, chimenul, un vârf de sare și piper și toate, cu excepția a 1/4 cană de suc de portocale. Reglați condimentul dacă este necesar și rezervați câteva linguri de sos mojo (pentru a se întinde pe cotletele după gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron nereactiv, bateți sosul mojo cu sucul de portocale rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Adăugați Cotletele de porc, acoperiți cu plastic și marinați în lichid cât puteți suporta, cel puțin 20 de minute, chiar mai bine, două ore. Întoarce-te ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Încălziți o tigaie din fontă cu o peliculă de ulei sau o tigaie pentru grătar, până când este foarte fierbinte. Gatiti cotletele la coacerea dorita, 5-7 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lingura Mojo rezervat peste cotlete și se servește.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stonestreet Estate Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Revista