Cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată

Cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,12 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, sare kosher, cotlete de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: varză acră și cârnați Paprikash, Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata, și Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă Cotletele de pui nu au o grosime uniformă, așezați-le între două foi de folie de plastic și bateți ușor, urmărind să faceți 3 perechi de aproximativ aceeași formă. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Într-un castron, bateți albușurile, amidonul de porumb, pătrunjelul și usturoiul, până când albușurile încep să devină spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Vopsiți o parte a fiecărei cotlete de pui cu muștar, apoi stratificați șunca și brânza pe trei dintre cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)1/2 Cană Supă Cremoasă De Roșii Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Per Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Întindeți o lingură de varză murată deasupra șuncii și brânzei, apoi așezați a doua jumătate a fiecărei perechi, partea de muștar, pentru a face un sandviș. Sigilați marginile cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Înmuiați sandvișurile de cotlet în amestecul de albuș de ou, apoi dragați în firimiturile de pâine. Dacă este necesar, pot fi refrigerate câteva ore în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
6
Încălziți uleiul într-o tigaie cu mult spațiu pentru tot puiul (dacă nu, gătiți-le în loturi) la foc mediu-mare până când un pesmet aruncat în tigaie sfârâie puternic. Se prăjesc până se rumenesc închis, 2-3 minute/lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie momentan, apoi serviți imediat, cu mai multă varză murată, dacă doriți, sau o salată de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista