Cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlet de pui umplut cu șuncă, brânză și varză murată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 91G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 814 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 4,12 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 17 fani. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, sare kosher, cotlete de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Cina in seara asta: varză acră și cârnați Paprikash, Cina in seara asta: cotlet de porc sotate cu varza murata, și Cina În Seara Asta: Ardei Umpluți Cu Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă Cotletele de pui nu au o grosime uniformă, așezați-le între două foi de folie de plastic și bateți ușor, urmărind să faceți 3 perechi de aproximativ aceeași formă. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.
Într-un castron, bateți albușurile, amidonul de porumb, pătrunjelul și usturoiul, până când albușurile încep să devină spumoase.
Vopsiți o parte a fiecărei cotlete de pui cu muștar, apoi stratificați șunca și brânza pe trei dintre cotlete.
Întindeți o lingură de varză murată deasupra șuncii și brânzei, apoi așezați a doua jumătate a fiecărei perechi, partea de muștar, pentru a face un sandviș. Sigilați marginile cât de bine puteți.
Înmuiați sandvișurile de cotlet în amestecul de albuș de ou, apoi dragați în firimiturile de pâine. Dacă este necesar, pot fi refrigerate câteva ore în acest moment.
Încălziți uleiul într-o tigaie cu mult spațiu pentru tot puiul (dacă nu, gătiți-le în loturi) la foc mediu-mare până când un pesmet aruncat în tigaie sfârâie puternic. Se prăjesc până se rumenesc închis, 2-3 minute/lateral.
Scurgeți pe prosoape de hârtie momentan, apoi serviți imediat, cu mai multă varză murată, dacă doriți, sau o salată de tartă.