Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Cina în seara asta: Cotletele de porc frecate cu busuioc cu salată de brânză albastră de nectarină ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 732 calorii, 46G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu cimbru cu Pesto, și Cina în seara asta: salată caldă de Prosciutto, smochine și brânză albastră.
Instrucțiuni
1
Aduceți un grătar cu cărbune sau un grătar cu gaz la foc mare. Luați patru frunze întregi de busuioc și frecați cotletele pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se presară sare și piper. Dacă au o grosime de aproximativ 1 inch, gătiți timp de aproximativ 4 până la 5 minute pe o parte. Dacă au o grosime de 1/2 inch, gătiți timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe o parte. Când ați terminat, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4
Înveliți nectarinele înjumătățite cu restul de ulei. Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când se caramelizează, dar nu se înnegrește. Întoarceți și gătiți încă un minut, până când este ușor moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneți cotletele.
6
Așezați două jumătăți de nectarină pe fiecare farfurie și deasupra cu o stropire de brânză albastră, nuci, asil feliat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Nectarină
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Stropiți cu miere. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.