Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu busuioc cu salată de brânză nectarină-albastră

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Cina în seara asta: Cotletele de porc frecate cu busuioc cu salată de brânză albastră de nectarină ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 732 calorii, 46G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză, nuci de pin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina în seara asta: cotlet de porc frecat cu cimbru cu Pesto, și Cina în seara asta: salată caldă de Prosciutto, smochine și brânză albastră.
Instrucțiuni
Aduceți un grătar cu cărbune sau un grătar cu gaz la foc mare. Luați patru frunze întregi de busuioc și frecați cotletele pe ambele părți.
Ungeți cotletele cu 1 lingură de ulei.
Se presară sare și piper. Dacă au o grosime de aproximativ 1 inch, gătiți timp de aproximativ 4 până la 5 minute pe o parte. Dacă au o grosime de 1/2 inch, gătiți timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe o parte. Când ați terminat, puneți deoparte.
Înveliți nectarinele înjumătățite cu restul de ulei. Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți timp de 2 până la 3 minute sau până când se caramelizează, dar nu se înnegrește. Întoarceți și gătiți încă un minut, până când este ușor moale.
Așezați două jumătăți de nectarină pe fiecare farfurie și deasupra cu o stropire de brânză albastră, nuci, asil feliat subțire.
Stropiți cu miere. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.