Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare

Cina in seara asta: Cotletele de porc fierte în cidru tare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 346 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de ardei gras, cotlet de porc, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut, Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, și Cina În Seara Asta: Cârnați Fierți Cu Cidru Cu Salvie.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o tigaie și se încălzește la foc mediu-mare. Aruncați ceapa feliată și amestecați des timp de aproximativ 4 minute sau până se rumenesc frumos.
Adăugați ardeiul roșu feliat subțire și dați focul la mediu mic. Gatiti 7 minute, sau pana cand ardeii sunt moi. Mutați ardeii și ceapa pe marginea tigaiei și pregătiți-vă pentru cotlete.
Condimentează cotletele cu sare și piper.
Adăugați în spațiul deschis din tigaie, întoarceți focul înapoi la mediu-mare și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte.
Se toarnă cidrul, se dă focul la minim și se fierbe timp de aproximativ 8 până la 10 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.