Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic

Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Cina în seara asta: Cotletele de porc cu salvie și Balsamic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,65 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, zahăr, cotlet de porc nu prea gros și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Porcini-Cotlet De Porc Frecat, Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Chile Colorado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întoarceți cotletele și acoperiți, gătind pe cealaltă parte încă 2 până la 3 minute până când carnea de porc este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
2
Descoperiți, îndepărtați cotletele și adăugați frunzele de salvie. Creșteți căldura la mare și răzuiți orice picături de tigaie, pe măsură ce Salvia devine ușor crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți Cotletele de porc cu sosul de tigaie și oțetul balsamic, după gust. Crăpați piperul negru proaspăt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista