Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată
Cina in seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert si ceapa caramelizata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 492 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.81 pe portie. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut, Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, și Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, încălziți cele 2 linguri de ulei la foc mediu-mic și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este dulce si caramelizat, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, combinați feniculul, bulionul, untul, usturoiul, semințele de fenicul și un vârf de sare și piper într-o tigaie mare de mică adâncime. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pesmet, Câteva Pumni
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când feniculul este în mare parte moale, dar nu moale și lichidul este în mare parte evaporat. Reglați pentru condimente după gust. Pentru a termina de gătit, întoarceți focul la mediu-mare și gătiți lichidul rămas, lăsând feniculul să se rumenească puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4
. Într-o a treia tigaie, încălziți lingura rămasă de ulei. Condimentați Cotletele de porc și gătiți până la coacerea dorită, în funcție de grosime, 3 până la 5 minute pe fiecare parte pe mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți cotletele pentru a se odihni și adăugați un strop de apă pentru a deglaza tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă picăturile de tigaie în amestecul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți cotletele pe un pat de fenicul, acoperit cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.