Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată
Cina in seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert si ceapa caramelizata ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 492 calorii, 33g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.81 pe portie. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut, Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, și Cina în seara asta: cârnați italieni cu ceapă caramelizată, muștar și Giardineria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți cele 2 linguri de ulei la foc mediu-mic și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este dulce si caramelizat, aproximativ 25 de minute.
Între timp, combinați feniculul, bulionul, untul, usturoiul, semințele de fenicul și un vârf de sare și piper într-o tigaie mare de mică adâncime. Se aduce la fierbere și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute.
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când feniculul este în mare parte moale, dar nu moale și lichidul este în mare parte evaporat. Reglați pentru condimente după gust. Pentru a termina de gătit, întoarceți focul la mediu-mare și gătiți lichidul rămas, lăsând feniculul să se rumenească puțin.
. Într-o a treia tigaie, încălziți lingura rămasă de ulei. Condimentați Cotletele de porc și gătiți până la coacerea dorită, în funcție de grosime, 3 până la 5 minute pe fiecare parte pe mediu-înalt.
Scoateți cotletele pentru a se odihni și adăugați un strop de apă pentru a deglaza tigaia.
Se toarnă picăturile de tigaie în amestecul de fenicul.
Serviți cotletele pe un pat de fenicul, acoperit cu ceapa.