Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut
Cina in seara asta: cotlete de porc cu fenicul fiert vermut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 600 de calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,53 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sare, suc de lămâie, fripturi de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, și Cina în seara asta: carnea de porc roșie a președintelui Mao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați rozmarinul, usturoiul, boabele de piper și sarea într-un mortar și pistil (sau folosiți un mic robot de bucătărie). Puneți-le împreună într-o pastă, apoi turnați uleiul de măsline încet, continuând să bateți. Când aveți o pastă liberă, răzuiți într-un castron puțin adânc suficient de mare pentru a ține carnea de porc și stoarceți sucul de lămâie. Se amestecă bine și se adaugă carnea de porc, acoperind bine cu marinada. Lăsați să stea cel puțin 30 de minute, sau chiar mai bine, o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, curățați și feliați feniculul subțire, apoi clătiți bine. Într-o cratiță sau oală mică, topiți untul la foc mediu și adăugați feniculul. Aruncați pentru a acoperi bine și lăsați să se înmoaie și să înceapă să devină auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați vermutul cu un vârf de sare, acoperiți și gătiți până când lichidul este aproape evaporat și feniculul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă sau un pui de carne. Scapă cea mai mare parte a marinadei din carnea de porc. Gatiti carnea de porc pana la coacerea dorita, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte, in functie de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.