Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut

Cina in seara asta: cotlete de porc cu fenicul fiert vermut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 600 de calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 4,53 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sare, suc de lămâie, fripturi de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert și ceapă caramelizată, Cina în seara asta: cotlet de porc fiert în cidru tare, și Cina în seara asta: carnea de porc roșie a președintelui Mao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul, usturoiul, boabele de piper și sarea într-un mortar și pistil (sau folosiți un mic robot de bucătărie). Puneți-le împreună într-o pastă, apoi turnați uleiul de măsline încet, continuând să bateți. Când aveți o pastă liberă, răzuiți într-un castron puțin adânc suficient de mare pentru a ține carnea de porc și stoarceți sucul de lămâie. Se amestecă bine și se adaugă carnea de porc, acoperind bine cu marinada. Lăsați să stea cel puțin 30 de minute, sau chiar mai bine, o oră.
Între timp, curățați și feliați feniculul subțire, apoi clătiți bine. Într-o cratiță sau oală mică, topiți untul la foc mediu și adăugați feniculul. Aruncați pentru a acoperi bine și lăsați să se înmoaie și să înceapă să devină auriu, aproximativ 5 minute.
Adăugați vermutul cu un vârf de sare, acoperiți și gătiți până când lichidul este aproape evaporat și feniculul este fraged.
Încălziți o tigaie pentru grătar din fontă sau un pui de carne. Scapă cea mai mare parte a marinadei din carnea de porc. Gatiti carnea de porc pana la coacerea dorita, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte, in functie de grosime.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.