Cina În Seara Asta: Caponata De Vinete

Cina În Seara Asta: Caponata De Vinete
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Caponatan de vinete. Această rețetă servește 2 și costă 1,72 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 382 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, stafidele aurii, vinetele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: Bucatini cu vinete, Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite, și Cina in seara asta: vinete-migdale Enchiladas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă 1/4 cană de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați cuburile de vinete. Aranjați într-un singur strat și gătiți timp de 10 minute, întorcând ocazional, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Turnați lingura rămasă de ulei în tigaie și dați focul la mediu. Aruncați ceapa roșie și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 45 de secunde. Apoi adăugați roșiile și gătiți timp de 2 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
6
Întoarceți vinetele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați oțetul, stafidele și caperele. Opriți căldura. Condimentează cu sare și piper după gust. În cele din urmă, amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
8
Lăsați-l să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista