Cina în seara asta: calmar prăjit cu ulei de Chili

Cina în seara asta: calmar prăjit cu ulei de Chili
Cina în seara asta: calmarul prăjit cu ulei de Chili este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 502 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de fasole garbanzo, oțet de vin sherry, calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, Cina În Seara Asta: Salată Caldă De Calmar, și Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie sigură la cuptor, la foc mediu-mare. Aruncați calmarul și gătiți timp de aproximativ 1 minut, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Adăugați fasolea garbanzo, sucul de lămâie, usturoiul și coaja de lămâie. Se amestecă bine și se condimentează cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Transferați tigaia la cuptor și gătiți timp de 5 minute, amestecând în fiecare minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Scoateți tigaia din cuptor și adăugați frisonul și pătrunjelul și amestecați. Împărțiți calmarul și fasolea între două farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Stropiți oțetul de sherry și uleiul de chili deasupra ambelor și condimentați cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De SherryOțet De Sherry
Ulei De ChiliUlei De Chili
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate77
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista