Cina în seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara
Cina in seara asta: calmar prăjit cu sos Marinara ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 4580 calorii, 45g de proteine, și 478g de grăsime pe porție. Pentru $6.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de zară, făină, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este grozav. Încercați Cina În Seara Asta: Calmar Prăjit (Ojinguh Bokkeum), Cina în seara asta: calmar prăjit cu ulei de Chili, și Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 F.
Se toarnă Zara într-un castron de dimensiuni medii.
Adăugați calmarul și amestecați bine.
Încălziți uleiul în cratiță de 4 litri sau cuptor olandez la 360 F.
Aruncați făina pe un vas mare de copt și amestecați piperul negru.
Adăugați calmarul și aruncați bine.
Se transferă în sita cu plasă de sârmă și se agită peste castron pentru a îndepărta excesul de făină.
Se prăjește calmarul 1/4 la un moment dat timp de cel mult 1 minut, agitând cu filtru de plasă de sârmă sau păianjen.
Scurgeți bucățile într-un bol căptușit cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare.
Transferați în setul de grătar peste foaia de copt cu ramă păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți loturile rămase. Lăsați uleiul să revină la 360 de grade F între loturi.
Serviți imediat cu pene de lămâie și sos de roșii.