Cina în seara asta: Calabazas Horneadas (dovlecei la cuptor, ardei iute și Tacos de porumb)

Cina in seara asta: Calabazas Horneadas (Squash coapte, Chiles, și Tacos de porumb) ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 3 și costă 2,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, urechi de porumb pe știulete, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: carne de porc Miao cu porumb și ardei iute, Cina in seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco, și Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Între timp, tăiați boabele de porumb din știuleți. Rupeți știuleții în jumătate, apoi puneți-i într-o cratiță cu 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu. Gatiti 30 de minute.
Între timp, înnegriți piei de poblanos așezându-le deasupra unui arzător pe aragaz. Gătiți-le până când sunt carbonizate peste tot, întorcându-se des, apoi transferați-le într-o pungă de plastic.
Lasă-i să stea cel puțin 10 minute. Apoi îndepărtați pielea, Îndepărtați tulpinile și semințele, apoi tăiați-le în benzi groase de 1/4 inch.
Într-o tigaie mare de fier, topiți untul la foc mediu. Apoi adăugați ceapa. Gatiti pana devine transparent, aproximativ 5 minute sau cam asa ceva. Apoi adăugați boabele de porumb, pene de dovlecei și usturoi. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand des.
Adăugați fâșiile poblano și gătiți încă 10 minute.
Se strecoară lichidul departe de știuleții de porumb.
Se toarnă 1/2 cană de lichid în oală cu dovleceii și poblanos, împreună cu epazotul. Gatiti 5 minute. Opriți focul și adăugați crema. Condimentează cu sare și piper după gust.
Presărați brânza deasupra.
Transferați tigaia la cuptor și coaceți timp de 15 minute.
Se servește cu tortilla de porumb.