Cina în seara asta: Calabazas Horneadas (dovlecei la cuptor, ardei iute și Tacos de porumb)

Cina în seara asta: Calabazas Horneadas (dovlecei la cuptor, ardei iute și Tacos de porumb)
Cina in seara asta: Calabazas Horneadas (Squash coapte, Chiles, și Tacos de porumb) ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 3 și costă 2,85 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, urechi de porumb pe știulete, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: carne de porc Miao cu porumb și ardei iute, Cina in seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco, și Cina În Seara Asta: Risotto La Cuptor Cu Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Între timp, tăiați boabele de porumb din știuleți. Rupeți știuleții în jumătate, apoi puneți-i într-o cratiță cu 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu. Gatiti 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Între timp, înnegriți piei de poblanos așezându-le deasupra unui arzător pe aragaz. Gătiți-le până când sunt carbonizate peste tot, întorcându-se des, apoi transferați-le într-o pungă de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Lasă-i să stea cel puțin 10 minute. Apoi îndepărtați pielea, Îndepărtați tulpinile și semințele, apoi tăiați-le în benzi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Într-o tigaie mare de fier, topiți untul la foc mediu. Apoi adăugați ceapa. Gatiti pana devine transparent, aproximativ 5 minute sau cam asa ceva. Apoi adăugați boabele de porumb, pene de dovlecei și usturoi. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fâșiile poblano și gătiți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Se strecoară lichidul departe de știuleții de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Se toarnă 1/2 cană de lichid în oală cu dovleceii și poblanos, împreună cu epazotul. Gatiti 5 minute. Opriți focul și adăugați crema. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat2 Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Presărați brânza deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Transferați tigaia la cuptor și coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se servește cu tortilla de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista