Cina În Seara Asta: Bruschetta De Sfeclă Prăjită

Cina În Seara Asta: Bruschetta De Sfeclă Prăjită
Cina in seara asta: Bruschetta sfeclă prăjită ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 634 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare și piper, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: sfeclă prăjită și borș de cartofi, Cina în seara asta: sfeclă prăjită, brânză de capră și sandvișuri cu Avocado, și Cina în seara asta: salată de sfeclă prăjită cu pansament Guajilo Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 km F. Înfășurați sfecla întreagă în folie de aluminiu și dați-o la cuptor pentru 45 de minute. Când ați terminat, îndepărtați pielea și tăiați-o în 1/4 cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Combinați sfecla, oțetul, uleiul, semințele de chimen, arpagicul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Prăjiți pâinea în broiler până când este făcută după bunul plac. Puneți amestecul de sfeclă deasupra pâinii. Se rade Parmigiano peste amestecul de sfeclă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista