Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă

Cina noastră simplă: supă de varză și fasole albă
Cina noastră simplă: supa de varză și fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 609 calorii, 27G de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați slănină, țelină, ciorbă de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. 3067 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați sâmbătă simplă: cârnați, varză și tigaie de fasole albă, Supă De Varză Și Fasole Albă, și Supă de varză și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați fasolea într-un bol mare de amestecare, acoperiți cu apă fierbinte cu 2 inci și amestecați bicarbonatul de sodiu. Înmuiați timp de 18 până la 24 de ore, schimbând apa o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Scurgeți și clătiți bine.
3
Transferați fasolea înmuiată într-o oală mare, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când fasolea este fragedă - aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgere.Topiți untul într-o oală mare până se spumează. Se amestecă slănina și se gătește până când este crocantă. Se amestecă ceapa, morcovii, țelina și usturoiul. Se amestecă frecvent și se prăjește până se parfumează - aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UntUnt
țelinățelină
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă bulionul de pui, se adaugă rozmarinul, Golful și coaja unei bucăți de parmezan. Se fierbe la foc mediu, acoperit, timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Stoc De PuiStoc De Pui
RozmarinRozmarin
Carne De VităCarne De Vită
6
Se ia de pe foc, se amestecă piment d ' Esplette și kale. Acoperiți și lăsați varza să se ofilească la căldura reziduală a supei timp de aproximativ 5 minute. Sare după cum este necesar și servește cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
IenibaharIenibahar
KaleKale
SareSare
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista