Cina Mexicană De Tigaie
Cina mexicană de tigaie este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 363 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mușchi măcinat, roșii conservate, porumb cu miez întreg și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Cina Mexicană De Tigaie, Tigaie Taco Cina, și Cina Italiană De Tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul brun conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme. (
Scurgeți dacă este necesar și întoarceți carnea de vită în tigaie.) Se amestecă fasolea și următoarele 4 ingrediente și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional.
Serviți amestecul de vită peste orez și acoperiți cu smântână și cilantro.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.