Cina lui Teri într-un dovleac
Cina lui Teri într-un dovleac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 539 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, fasole, amestec de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sfaturi Teri, Cina într-un dovleac, și Cina într-un dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați carnea de vită măcinată și cârnații. Gatiti si amestecati pana se rumeneste uniform.
Se amestecă sare și piper, condimente de plăcintă cu dovleac și zahăr brun.
Scurgeți carnea și amestecați în bulion de pui și orez. Acoperiți și gătiți 25 până la 30 de minute, până când orezul este fraged.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți și rezervați partea superioară a dovleacului. Scoateți semințele și pulpa stringentă.
Amestecați crema de supă de țelină, crema de supă de ciuperci, tulpini și bucăți de ciuperci și fasole verde în amestecul de carne de vită și cârnați. Lingură amestec în dovleac, și înlocuiți de sus dovleac.
Așezați dovleacul pe o foaie mare de copt și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când dovleacul este fraged. Scoateți porții de umplutură și părți din pulpa gătită pentru a servi.