Cina in seara asta: varza de Bruxelles cu Chorizo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: varză de Bruxelles cu Chorizo. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.8 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 391 calorii. Un amestec de sare și piper, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Momofuku Varza De Bruxelles, Cina in seara asta: tofu caramelizat cu varza de Bruxelles, și Cina in seara asta: Welsh Rarebit cu varza de Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați mugurii și gătiți timp de 10 minute.
Scurgeți-le și aruncați-le într-o oală cu apă cu gheață.
Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se scurge din nou.
Între timp, turnați uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați chorizo, rupeți-l cu o lingură de lemn. Gatiti pana isi face o parte din grasime, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când ceapa este foarte moale.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți timp de 3 minute. Apoi turnați bulionul de pui. Reduceți lichidul la jumătate sau până se îngroașă și începe să acopere mugurii. Se condimentează cu sare și piper și se servește.