Cina in seara asta: supa de pui si orez cu sos de ghimbir

Cina in seara asta: supa de pui si orez cu sos de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 725 calorii, 40g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $3.63 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sferturi de pulpă de pui, orez, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: supa de pui cu orez iasomie si ghimbir, Cina În Seara Asta: Orez Prăjit Cu Ghimbir, și Cina In Seara Asta: Ghimbir Ananas Prăjit Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă orezul într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi orezul cu un centimetru și amestecați câteva secunde.
Se toarnă această apă de culoare lăptoasă. Repetați acest proces încă de două ori până când apa care se scurge este în mare parte limpede și nu aproape albă.
Luați 1 inch de ghimbir și tăiați-l în felii groase, apoi adăugați-l în oală.
Tăiați partea albă de pe scallion și adăugați-o în oală (salvați părțile verzi pentru o utilizare ulterioară).
Adăugați pulpele de pui și apoi turnați bulionul de pui. Întoarceți focul la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și gătiți la foc mic timp de 5 minute. Întoarceți focul la mediu-mic, amestecați conținutul și acoperiți parțial. Gatiti 15 minute si apoi scoateti puiul. Dunk puiul într-o baie de gheață pentru câteva minute. Se usucă și se lasă deoparte. Acoperiți parțial oala din nou și gătiți timp de 45 de minute.
Între timp, tocați mărunt ghimbirul rămas.
Adăugați într-un castron împreună cu zahărul, sosul de pește și sucul de lămâie. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Lăsați deoparte timp de 30 de minute înainte de utilizare.
Când supa este gata, scoateți albul de ghimbir și scallion din oală. Condimentează cu sare după gust. Tăiați părțile verzi ale scallionilor. Puneți supa într-un castron și garnisiți cu verdeața de scallion și coriandru. Feliați puiul în segmente de 1 inch și serviți de-a lungul bolului împreună cu o parte din sosul de scufundare cu ghimbir și suc de lămâie.