Cina In Seara Asta: Supa De Crab Sparanghel (Sup Mang Tay Cua)
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Cina in seara asta: supa de crab de sparanghel (Sup Mang Tay Cua) ar putea fi o reteta spectaculoasa de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,33 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână carne de crab, sos de pește, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Cizmar de cireșe și caise ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: supă de sparanghel cu ou pe pâine prăjită, Cina în seara asta: sparanghel și supă de orez cu Pancettan și piper negru, și Cina În Seara Asta: Orez Prăjit Cu Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Porniți broilerul. Acoperiți o tigaie cu folie de aluminiu și așezați jumătățile de ceapă, tăiate cu fața în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Puneți tigaia sub broiler și gătiți ceapa până când este înnegrită și parfumată. Întoarceți jumătățile de ceapă și înnegriți pe cealaltă parte. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă 1/2 cană din bulionul de pui într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Se toarnă restul de 7 1/2 căni de stoc într-o oală mare, împreună cu ceapa înnegrită. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați sos de pește, piper negru, un vârf de sare și sparanghel. Gatiti pana cand sparanghelul este fraged, patru pana la cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sos De Pește
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Amestecați amidonul de porumb în 1/2 cană de bulion de pui. Întoarceți căldura la mediu și, într-un flux lent și constant, bateți această suspensie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați crabul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
8
Lăsați amestecul să se îngroașe un minut, amestecând ocazional. Se amestecă încet ouăle în oală și se fierbe până se fixează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se condimentează supa cu sare după gust, apoi se toarnă în patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Polonic
10
Garnisiți fiecare cu coriandru și puțin mai mult piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.