Cina in seara asta: sparanghel si supa de orez cu Pancetta si piper negru

Cina in seara asta: sparanghel și orez supa cu Pancettan și piper negru ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 403 calorii, 12g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Cina In Seara Asta: Piper Negru-Miere Coaste Ochi, Cina în seara asta: supă de sparanghel cu ou pe pâine prăjită, și Cina In Seara Asta: Supa De Crab Sparanghel (Sup Mang Tay Cua) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 4 litri, încălziți jumătate de ulei (2 linguri) la foc mediu, apoi adăugați ceapa și transpirați ușor timp de aproximativ zece minute până când devine translucidă, dar nu se rumeneste, amestecând regulat.
Adăugați orezul, bulionul și apa în ceapă, apoi aduceți la foc mic și gătiți, acoperit bine, până când orezul este fraged, dar nu moale, 12-20 de minute.
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare, apoi adăugați așchii de sparanghel și pancetta și amestecați pentru a acoperi. Gatiti neatins pana cand marginile incep sa se coloreze, apoi amestecati si gatiti din nou, neatins, repetand procesul pana cand totul are o culoare frumoasa si s-a micsorat cu aproximativ 1/
Adăugați amestecul de pancetta / sparanghel în supă, împreună cu cantități incredibile de piper negru. Se fierbe 1 minut și se servește cu pâine crustă.