Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: somon aburit cu usturoi și ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 406 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: pui aburit cu ghimbir si Scallions, Cina în seara asta: Bok Choy cu ghimbir și usturoi, și Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite.
Instrucțiuni
1
Pentru sos: într-un castron mic, combinați zahărul, piperul, sosul de stridii și sosul de soia. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Turnați uleiul într-o cratiță mică și dați focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați ghimbirul și gătiți până când este și parfumat, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se toarnă sosul, se amestecă bine și se așteaptă să fiarbă. Apoi adăugați scallions, opriți focul și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Pentru somonul aburit: umpleți o oală mare cu o tavă cu aburi până la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Între timp, Găsiți o farfurie rezistentă la căldură sau o prăjitură sau o tigaie nereactivă care va ține fileurile de somon și se va potrivi, de asemenea, în tava cu aburi, cu aproximativ un centimetru rămas în jurul marginilor. Aruncați jumătate din benzile albe de scallion în tigaie, apoi așezați fileurile de somon deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă sosul deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Transferați tigaia în tava cu aburi. Acoperiți oala și gătiți până când peștele este gătit, opt până la zece minute. Un cuțit ar trebui să poată fi introdus cu ușurință în partea groasă a cărnii. Când ați terminat, opriți focul și îndepărtați cu grijă tigaia cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
10
Transferați peștele într-un platou și turnați sosul și sucurile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
11
Garnisiți cu fâșiile de scallion rămase și coriandru.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.