Cina in seara asta: somon aburit cu usturoi si ghimbir

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: somon aburit cu usturoi și ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 406 calorii, 40g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina in seara asta: pui aburit cu ghimbir si Scallions, Cina în seara asta: Bok Choy cu ghimbir și usturoi, și Cina În Seara Asta: Vinete Picante Aburite.
Instrucțiuni
Pentru sos: într-un castron mic, combinați zahărul, piperul, sosul de stridii și sosul de soia. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Turnați uleiul într-o cratiță mică și dați focul la mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 15 secunde.
Adăugați ghimbirul și gătiți până când este și parfumat, aproximativ un minut.
Se toarnă sosul, se amestecă bine și se așteaptă să fiarbă. Apoi adăugați scallions, opriți focul și amestecați pentru a combina. Pune deoparte.
Pentru somonul aburit: umpleți o oală mare cu o tavă cu aburi până la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Între timp, Găsiți o farfurie rezistentă la căldură sau o prăjitură sau o tigaie nereactivă care va ține fileurile de somon și se va potrivi, de asemenea, în tava cu aburi, cu aproximativ un centimetru rămas în jurul marginilor. Aruncați jumătate din benzile albe de scallion în tigaie, apoi așezați fileurile de somon deasupra.
Se toarnă sosul deasupra somonului.
Transferați tigaia în tava cu aburi. Acoperiți oala și gătiți până când peștele este gătit, opt până la zece minute. Un cuțit ar trebui să poată fi introdus cu ușurință în partea groasă a cărnii. Când ați terminat, opriți focul și îndepărtați cu grijă tigaia cu peștele.
Transferați peștele într-un platou și turnați sosul și sucurile deasupra.
Garnisiți cu fâșiile de scallion rămase și coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.