Cina in seara asta: Saltimbocca alla Romana

Cina in seara asta: Saltimbocca alla Romana
Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romanan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 743 calorii, 33g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de salvie, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu salvie, stil Roman Saltimboccan alla Romana, Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, și Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ardei ușor Cotletele de vițel după gust, apoi așezați 2 felii de prosciutto pe o parte a fiecărei cotlete, astfel încât să acopere suprafața cărnii. Apăsați ușor pentru a adera. Folosind o scobitoare, fixați 2 frunze de salvie pe fiecare cotlet deasupra prosciutto-ului. Dragați fiecare bucată din făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Odată ce toată carnea este gătită, scurgeți orice grăsime sau ulei rămas și deglazați tigaia cu marsala, răzuind bucăți maro. Reduceți la jumătate, apoi adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate (Timp total de reducere aproximativ 5 minute). Se amestecă untul rămas (4 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întoarceți carnea în tigaie și gătiți până când totul este fierbinte și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți scobitorii înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista