Cina in seara asta: Saltimbocca alla Romana

Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romanan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 743 calorii, 33g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de salvie, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu salvie, stil Roman Saltimboccan alla Romana, Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, și Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ardei ușor Cotletele de vițel după gust, apoi așezați 2 felii de prosciutto pe o parte a fiecărei cotlete, astfel încât să acopere suprafața cărnii. Apăsați ușor pentru a adera. Folosind o scobitoare, fixați 2 frunze de salvie pe fiecare cotlet deasupra prosciutto-ului. Dragați fiecare bucată din făină, scuturând orice exces.
Odată ce toată carnea este gătită, scurgeți orice grăsime sau ulei rămas și deglazați tigaia cu marsala, răzuind bucăți maro. Reduceți la jumătate, apoi adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate (Timp total de reducere aproximativ 5 minute). Se amestecă untul rămas (4 linguri).
Întoarceți carnea în tigaie și gătiți până când totul este fierbinte și sosul s-a îngroșat ușor.
Scoateți scobitorii înainte de servire.