Cina in seara asta: Saltimbocca alla Romana

Cina in seara asta: Saltimbocca alla Romana
Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romanan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 743 calorii, 33g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de salvie, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de vițel cu salvie, stil Roman Saltimboccan alla Romana, Cina In Seara Asta: Pastan Alla Puttanesca, și Cina in seara asta: scoici de mare alla Caprese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ardei ușor Cotletele de vițel după gust, apoi așezați 2 felii de prosciutto pe o parte a fiecărei cotlete, astfel încât să acopere suprafața cărnii. Apăsați ușor pentru a adera. Folosind o scobitoare, fixați 2 frunze de salvie pe fiecare cotlet deasupra prosciutto-ului. Dragați fiecare bucată din făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De VițelCotlet De Vițel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2
Odată ce toată carnea este gătită, scurgeți orice grăsime sau ulei rămas și deglazați tigaia cu marsala, răzuind bucăți maro. Reduceți la jumătate, apoi adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate (Timp total de reducere aproximativ 5 minute). Se amestecă untul rămas (4 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Întoarceți carnea în tigaie și gătiți până când totul este fierbinte și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți scobitorii înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista