Cina in seara asta: Ratatouille cu pâine la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina în seara asta: Ratatouille cu pâine la grătar. Această rețetă servește 4 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 365 calorii, 10g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, vinete, pâine crustă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Cina În Seara Asta: Ratatouille În Stil Chinezesc, Cina In Seara Asta: Pisto Manchego (Ratatouille Spaniolă), și Cina in seara asta: pâine și supă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adunați 4 tigăi de dimensiuni medii și acoperiți fundul fiecăruia cu ulei de măsline. Alegeți unul cu laturile mai înalte pentru a ține toate ingredientele după gătit și gătiți vinetele în acesta.
Încălziți uleiul la foc mediu-mic și adăugați un cățel de usturoi tocat în fiecare tigaie, gătind până când este parfumat, aproximativ un minut.
Adăugați o legumă în fiecare oală. Gatiti vinetele usor pana se inmoaie si devine cremoasa; ceapa pana se inmoaie si incepe sa se caramelizeze; roșiile până când cojile se despart, dar încă își păstrează forma; dovleceii la foc mic până se înmoaie, apoi la foc mai mare pentru a le rumeni. Condimentează fiecare legumă după gust cu sare și piper.
Când toate legumele sunt gata, combinați-le într-o oală și amestecați cu grijă pentru a combina. Condimentează din nou după gust și adaugă busuiocul.
Se încălzește 1-2 minute.
Între timp, prăjiți sau grătați feliile de pâine și frecați cățelul de usturoi rămas pe suprafețele lor.
Stropiți cu ele cu ulei de măsline și serviți cu ratatouille.