Cina in seara asta: pâine și supă de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați cina în seara asta: pâine și supă de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 182 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână busuioc, roșii cherry, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cina În Seara Asta: Supă De Picături De Ouă De Roșii, Cina In Seara Asta: Linte Rosie Si Supa De Rosii, și Cina in seara asta: Ciorba de rosii Proveniala cu Ch.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 aprox. Înțepați roșiile cherry și combinați-le într-un bol de amestecare cu un cățel de usturoi feliat, un strop bun de ulei de măsline și 5 sau 5 frunze de busuioc.
Răspândiți-le pe o tavă de prăjire și prăjiți timp de aproximativ 20 de minute, până când se prăbușesc și se micșorează ușor.
Într-o oală de supă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați tulpinile de busuioc și usturoiul rămas, gătind până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile conservate cu sucul lor și o jumătate suplimentară poate fi plină cu apă. Folosiți o lingură de lemn sau foarfece de bucătărie pentru a sparge roșiile, în timp ce aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați bucățile de pâine rupte în tigaie, împreună cu restul de busuioc, rupte. (Rezervați câteva frunze de busuioc pentru garnitură). Când roșiile prăjite sunt gata, răzuiește-le în oala cu supă cu toate sucurile și lipiciul lor. Se amestecă în supă și se verifică consistența: va fi destul de groasă și porridgy.
Împărțiți între boluri și plutiți puțin ulei de măsline suplimentar deasupra. Se acoperă cu mai mult busuioc și se servește.