Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii Curry)
Cina in seara asta: Punjabi Rajma (fasole și roșii curry) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 308 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii, cayenne, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole Roșie Curry (Punjabi Rajma), Rajma (Curry De Fasole), și rajma , cum să faci rajma masala / ușor Punjabi rajma.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul într-o oală mare setată la foc mediu. Aruncați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când a început să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeii iute și gătiți timp de 2 minute, sau până când sunt foarte parfumate.
Aruncați în Roșia tocată, împreună cu coriandrul, cayenne, chimen și turmeric. Gatiti pana cand rosiile se despart si incepeti sa se ingroase intr-un sos, aproximativ 10 minute.
Se toarnă boabele de rinichi, sucul de lămâie, o cană de apă și jumătate din pătrunjel. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim. Gatiti aproximativ 10 pana la 15 minute, sau pana cand lichidul s-a redus si sosul este foarte gros.
Se servește cu orez sau pâine plată și se presară cu mai mult pătrunjel. Condimentează după gust cu sare.