Cina in seara asta: piper și cârnați Ragu cu mamaliga

Cina in seara asta: piper și cârnați Ragu cu mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: piper și cârnați Ragu cu Polentan o încercare. O porție conține 1140 calorii, 43G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.53 pe portie. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Cina in seara asta: cartofi sacou cu ciuperci Ragu, Cina În Seara Asta: Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și Cina in seara asta: Mamaliga cu spanac ' stil Roman pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare (12 sau 14 inci) încălziți 6 linguri de ulei la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa, ardeii, fulgii de chili și oregano și gătiți până se înmoaie, 8-10 minute. Se pune lingura în pasta de roșii și se amestecă în legume. Gatiti pana cand culoarea sa se inchide, avand grija sa nu o ardeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vinul roșu, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
4
Într-o a doua tigaie mare suficient de mare pentru a ține cârnații confortabil, încălziți ultima lingură de ulei la foc mediu. Când strălucește, adăugați cârnații și gătiți fără să vă întoarceți până când partea inferioară este aurie închisă, 7-10 minute. Întoarceți cu grijă cârnații și adăugați amestecul de ardei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați o cană de apă și aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 20 de minute, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a păstra consistența unui ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Dacă doriți, amestecați parmezanul și untul în mămăligă, apoi împărțiți-le între boluri puțin adânci. Se acoperă cu ragu și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista