Cina in seara asta: piper și cârnați Ragu cu mamaliga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: piper și cârnați Ragu cu Polentan o încercare. O porție conține 1140 calorii, 43G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.53 pe portie. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Cina in seara asta: cartofi sacou cu ciuperci Ragu, Cina În Seara Asta: Kale Și Ciuperci Cu Mămăligă Cremoasă, și Cina in seara asta: Mamaliga cu spanac ' stil Roman pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie foarte mare (12 sau 14 inci) încălziți 6 linguri de ulei la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Adăugați ceapa, ardeii, fulgii de chili și oregano și gătiți până se înmoaie, 8-10 minute. Se pune lingura în pasta de roșii și se amestecă în legume. Gatiti pana cand culoarea sa se inchide, avand grija sa nu o ardeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vinul roșu, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
4
Într-o a doua tigaie mare suficient de mare pentru a ține cârnații confortabil, încălziți ultima lingură de ulei la foc mediu. Când strălucește, adăugați cârnații și gătiți fără să vă întoarceți până când partea inferioară este aurie închisă, 7-10 minute. Întoarceți cu grijă cârnații și adăugați amestecul de ardei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați o cană de apă și aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 20 de minute, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a păstra consistența unui ragu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
6
Dacă doriți, amestecați parmezanul și untul în mămăligă, apoi împărțiți-le între boluri puțin adânci. Se acoperă cu ragu și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Smântână Caldă Jumătate-jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)