Cina in seara asta: pește cu șofran-roșii Cous Cous

Cina in seara asta: pește cu șofran-tomate Cous Cous ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 359 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cous cous instant, șofran, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pui parmezan cu roșii uscate la soare Cous Cous și legume cu usturoi, Pui Tunisian (sau năut) cu sos de iaurt Cous Cous & Green Harissa, și Salată Cous Cous de pepene galben de vară cu Avocado, struguri și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală suficient de mare pentru a ține fileurile de pește strâns, aduceți bulionul de pește la foc mic. Scufundați fileurile în stoc și gătiți, rotind o dată dacă este necesar pentru a găti uniform, până când tocmai ați terminat, 8-15 minute în funcție de grosime.
Transferați fileurile cu grijă pe un platou, îndepărtați pielea dacă o au și păstrați-le la cald.
Într-o tigaie mare (10 inci), încălziți uleiul de măsline pe mediu până când strălucește.
Adăugați pasta de roșii și fulgii de chile și gătiți amestecați bine pentru a combina. Gatiti aproximativ un minut, pana cand pasta de rosii incepe sa se caramelizeze.
Adăugați stocul de pește treptat, amestecând bine în pastă pentru a combina, apoi adăugați șofran.
Adăugați cous cous în oală și scoateți-l de pe foc până când a gătit și a absorbit suficient lichid (dacă utilizați cous cous non-instant sau cous cous israelian mare, fierbeți până la fiert). Se amestecă pătrunjelul chiar înainte de servire.
Împărțiți amestecul de cuscus între 4 boluri, acoperiți cu pește și garnisiți cu migdale prăjite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.