Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si vinegreta de nuc

Cina in seara asta: muschiulet de porc cu rucola, andive si nuc Vinaigrette ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 618 calorii, 29G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nuci, oțet de vin, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet de porc cu andive de rucola și vinaigretă de nucă, Cina în seara asta: pui aplatizat cu vinaigretă de roșii-șofran pe rucola, și Cina În Seara Asta: Sandviș Cu Filet De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Uscați bine carnea de porc cu prosoape de hârtie și condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru.
Tăiați pe jumătate transversal în două bucăți suficient de scurte pentru a se potrivi într-o tigaie cu acoperiș de cuptor (10 sau 12 inci).
Încălziți uleiul vegetal în tigaie la foc mediu-mare până când strălucește, apoi rumeniți bine carnea de porc pe toate părțile, aproximativ 6 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când temperatura internă înregistrează 145 de minute, 15-25 de minute.
Între timp, prăjiți nucile la foc mediu într-o tigaie antiaderentă până se rumenesc ușor și parfumate. Într-un mic robot de bucătărie, pulsați 3/4 din nuci cu usturoi, apă, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Scoateți carnea de porc din cuptor și transferați carnea pe o farfurie pentru a se odihni.
Adăugați oțetul în tigaie și fierbeți, răzuind bucăți maro, timp de aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă într-o cană de măsurare rezistentă la căldură, adăugând uleiul de măsline, astfel încât amestecul să facă 3/4 cană lichid. Adăugați încet amestecul în robotul de bucătărie cu motorul pornit pentru a face vinaigreta.
Aruncați rucola și Andiva cu pansament pentru a acoperi, acoperiți cu carnea de porc și pansament suplimentar, apoi sfărâmați nucile rămase deasupra.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Vive Malbec cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Vive Malbec]()
Alta Vista Vive Malbec
Acest Malbec are arome intense de fructe roșii, în special prune, cu note de vanilie și o urmă subtilă de cafea. Este tânăr, exploziv și luminos în gură. Aromele de fructe și lemn pot fi percepute datorită taninurilor sale dulci și rotunde.