Cina in seara asta: cotlet de porc cu ' praf Magic
Cina in seara asta: cotlete de porc cu ' praf Magic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 390 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, boia de ardei, pudră de chile și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 480 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Încercați Cina In Seara Asta: Cotlet De Porc Cu Sos De Cireșe, Cina În Seara Asta: Cotlet De Porc Ars Cu Kimchi, și Cina în seara asta: cotlet de porc cu salvie și Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați condimentele pentru praf magic într-un recipient sigilabil și agitați pentru a combina și distribui. Frecați 1/2 cană de praf magic în toate părțile cotletelor de porc și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Zahăr Roșu Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Pregătiți un grătar la foc mediu sau încălziți o tigaie cu grătar crestat la foc mediu. Folosind un prosop de hârtie și clești, întindeți uleiul de canola peste grătarele sau tigaia pentru grătar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Grătiți Cotletele de porc până se caramelizează bine pe toate părțile și se fac după bunul plac, 3-5 minute pe parte pentru mediu, în funcție de grosime. Se lasă să se odihnească 3-5 minute înainte de servire.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.