Cina in seara asta: cotlet de porc cu menta Julep glazura

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: cotlete de porc cu glazură de mentă Julep o încercare. Această rețetă servește 2. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți unt, bourbon, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Și Mazăre De Zahăr Cu Glazură De Julep De Mentă, Cotlet de porc și mazăre de zahăr cu glazură de Julep de mentă, și Cina În Seara Asta: Cotlete De Miel Cu Mentă Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul, zahărul, oțetul și jumătate din bourbon într-o tigaie mică. Dați focul la mediu și gătiți până se topește zahărul. Opriți căldura și setați partea.
Uscați cotletele cu niște prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare, piper și un vârf de ienibahar pe fiecare parte.
Adăugați untul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Când s-a topit, aruncați cotletele. Gatiti aproximativ 3 pana la 4 minute pe o parte, pana cand sunt fierte. Puneți cotletele deoparte pe o farfurie.
Se toarnă amestecul de bulion și bourbon. Gatiti la foc mediu timp de 2 minute.
Adăugați restul de bourbon, dați focul la mediu-mare și gătiți, amestecând des, până când amestecul acoperă spatele unei linguri. Opriți focul și adăugați menta.
Serviți sosul peste cotlet.