Cina in seara asta: conopida cu fasole verde si ghimbir
Această rețetă face 4 porții cu 132 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Cina In Seara Asta: Fasole Verde Cu Menta Si Ceapa Rosie, Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde, și Cina in seara asta: omleta cu fasole alba si ceapa verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de chimen și semințele de muștar galben într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt foarte parfumate. Ar trebui să dureze doar câteva minute.
Între timp, scoateți floretele de la baza conopidei. Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți aproximativ un minut. Apoi adăugați conopida și fasolea verde și gătiți, fără a amesteca timp de 4 minute sau până se rumenesc frumos. Se amestecă, se fierbe încă 7 minute, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți încă 3 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, fulgii de chili roșii și gătiți încă 1 minut. Se condimentează cu sare și piper și se servește.