Cina in seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco

Cina Reteta In seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 561 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați tortilla caldă de porumb, queso freso, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Taco cu ciuperci, Rajas și porumb cu Queso Fresco, Cina în seara asta: Tacos de pui mărunțit și Tomatillo cu Queso Fresco, și Cina in seara asta: Tacos de Rajas cu Crema.
Instrucțiuni
Char poblanos piele peste un arzător. Odată înnegrite pe toate părțile, aruncați-le într-o pungă de plastic și lăsați aburul timp de 15 minute.
Îndepărtați pielea înnegrită, tulpinile și semințele. Apoi tăiați chile.
Combinați 1 linguriță de ulei cu porumbul și un vârf de sare într-un castron. Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, aruncați în porumb.
Se întinde într-un singur strat.
Lăsați-l să gătească timp de 30 de secunde până la un minut sau până când este ușor înnegrit.
Transferați porumbul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Se toarnă 2 lingurițe de ulei în tigaia Acum goală. La foc mediu-mare, adăugați ceapa și ardeii iute. Gatiti pana incepe sa se rumeneasca.
Transferați în castron cu porumbul.
Se toarnă uleiul rămas, se reduce focul la mediu și se adaugă ciupercile și usturoiul. Când ciupercile sunt gata, aproximativ 3 minute, adăugați conținutul din vas înapoi.
Odată ce totul este frumos și fierbinte, opriți focul, adăugați epazotul, câteva crăpături de piper negru și queso fresco. Aruncă bine.
Serviți umplutura cu tortilla caldă de porumb și puțină salsa după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.