Cina In Seara Asta: Ciuperci ' Migas
Cina Reteta In seara asta: ciuperci ' Migas ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 45 minute. Această masă de dimineață are 294 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,11 USD pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Migas, Tex-Mex Stil, Cina In Seara Asta: Ciuperci Curry, și Cina În Seara Asta: Burgeri De Ciuperci Portobello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați ciupercile, șalota, apoi sare și piper după gust. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți ciupercile și lăsați-le deoparte. Topiți lingura rămasă de unt în tigaie și adăugați pâinea. Gatiti, amestecand doar ocazional, pana cand painea incepe sa fie crocanta, dar este inca mestecata.
Adăugați ciupercile înapoi în tigaie și aruncați pentru a combina. Verificați condimentele, apoi aruncați cu pătrunjelul și sucul de lămâie.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Torres Sangre De Toro Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Torres Sangre De Toro Tempranillo]()
Torres Sangre De Toro Tempranillo
Un vin plin de caracter și este atât puternic, cât și elegant. Arome florale Delicate pe un fundal de fructe foarte coapte, stejar și trufe. Taninurile sale au o structură fructată, cărnoasă, care evoluează în atingeri catifelate de fum și condimente dobândite în timpul îmbătrânirii.Ideal cu carne, paella și perfect cu brânzeturi cremoase.