Cina in seara asta: chiftele K. C. F. F. Cu Haydari

Cina in seara asta: chiftele K. C. F. F. Cu Haydari
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cina in seara asta: K chiftelutele cu Haydari ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 439 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, pudră de chili, carne de vită măcinată și miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Cina In Seara Asta: Chiftele De Miel, Cina în seara asta: chiftele cu Ricottan în lapte, și Cina in seara asta: Sriracha Marinara cu chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ingredientele haydari împreună. Lăsați să stea în timp ce aromele se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se amestecă ingredientele k-FTE și se modelează carnea în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, de preferință antiaderentă, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați chiftelele și gătiți, neîncărcate, până se rumenesc bine și fierte. O tigaie antiaderentă îi va ajuta să-și păstreze forma pe măsură ce le întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Serviți chiftelele cu haydari pe lateral, cu pita sau altă pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista